HANDELSBETINGELSER & COOKIES- & PRIVATLIVSPOLITIK HOS BESTBEERS.DK

BESTBEERS / Claus Dahlgaard
Nørgårdsvej 13
9970 Strandby
claus@bestbeers.dk
TLF : 22 53 59 79
CVR : 414 865 62

Betaling

BestBeers /Claus Dahlgaard modtager betalinger med; MobilePay erhvervskonto og direkte bankoverførelse.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inklusive.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Levering

Leveringstiden for din ordre er 2-4 hverdage. Leverings område: Hele Danmark.
BestBeers /Claus Dahlgaard afsender varer med følgende: GLS & Bring.
Fragten bliver beregnet ud fra en fast sats på Dkk 60,00 medmindre andet fremgår af forsiden eller vises ved check out.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Den 14. dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er skriftlig informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail claus@bestbeers.dk hvortil standard fortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Undtagelser

Visse køb er undtaget fra fortrydelsesretten.
Hvis du køber gavekasser, der fremstilles efter dine særlige behov, eller har fået et tydeligt personligt præg– et såkaldt bestillingskøb – har du ikke nogen fortrydelsesret.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til BestBeers /Claus Dahlgaard at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.
Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til BestBeers /Claus Dahlgaard i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. 

BestBeers /Claus Dahlgaard dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

BestBeers /Claus Dahlgaard
Nørgårdsvej 13
9970 Strandby
TLF: +45 225 359 79

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.
For at du kan indgå aftale med BestBeers /Claus Dahlgaard, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos BestBeers /Claus Dahlgaard og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for BestBeers /Claus Dahlgaard har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i BestBeers /Claus Dahlgaard er: Claus Dahlgaard

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos BestBeers /Claus Dahlgaard har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til claus@bestbeers.dk .

Cookies

På https://www.bestbeers.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar.

Disse cookies vil holde i et år.
Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Logincookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år.

Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil logincookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlæg sid på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Indlejret indhold fra andre websider

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

WooCommerce

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.
Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. 

Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

  • Sender dig information om din konto og ordre
  • Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsæt din konto til vores webshop
  • Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:
  • Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
  • Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.
Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre

Vi deler information med firmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig, fx Trappist.dk

Klagemuligheder

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: claus@bestbeers.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu 

 

Standard fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende :

 Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)- Bestilt den (*)/modtaget den (*)- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)- Dato og årstal.

 

Vi bruger cookies for at optimere og forbedre vores hjemmeside løbende. Ved at fortsætte med at bruge websiden accepterer du brugen af cookies. For mere information om cookies, se venligst vores Persondatapolitik